Wednesday, October 31, 2012

In Persona #4




"If you ask me how I'm doing I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two 
and finally I'm forced to face the truth....."

I wish I could choose what memories to remember

 

41 apprezzamento ♧:

Felly Sophia said...Reply To This Comment

Memori pahit susah mahu dibuang.

Samad said...Reply To This Comment

miss kla sangat jiwangs. awuwuwuu~

Jna marcello said...Reply To This Comment

tapi jauhkan dlm sudut hati nak dye taw yg kita x okay! *eh pepandai je jna ni hihihi

ape pun mmg kenangan susah dilupakan ;)

Nissa Jefry said...Reply To This Comment

tapi malang nya , otak kita tak mampu berbuat demikian :)

Nissa Jefry said...Reply To This Comment

tapi malang nya , otak kita tak mampu berbuat demikian :)

Wadi AR said...Reply To This Comment

ko jiwang nii

Telor Power said...Reply To This Comment

:)

caliph shuriken said...Reply To This Comment

yup, pura2 ok mmg x best, huh...

boni kacak said...Reply To This Comment

me too...

Pokok Manggis Depan Rumah said...Reply To This Comment

Kenangan yang mengusik di jiwa. Insyallah nanti ok. Take time..

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

susah mahu dibuang tapi selalu buat2 lupa

aziemh jmldn said...Reply To This Comment

nice,follow u.
meaningful.

man said...Reply To This Comment

buang lama ambik yg baru je..hehe

farra fajima said...Reply To This Comment

i wish the same thing too.
haiss~

psl gelang tu,
memang i tertinggal masa singgah rumah dia thn lepas
sampai mak dia call2
tapi skang dah putus,
so taktau la bila nak ambil balik :)

eyjalukman said...Reply To This Comment

usaha2 nk buang , tp memori pahit jgklah yg kite ingt stu prsatu. lma tk berblogging dah.

Cik Panda said...Reply To This Comment

If you could choose what you're supposed to remember, then you won't know which part that you should forget. :')

-meeSUPERGIRL- said...Reply To This Comment

E G O

Picoz Shupalula. said...Reply To This Comment

hamboooi

Mr.Clive said...Reply To This Comment

i feel u...i feel u.... >_<"
haihhh

Gillette Flores said...Reply To This Comment

=)
Tiba2 kau buat Gill rasa sedih.
Tapi sekejap sahaja perasaan itu.
Belum sampai masanya untuk Gill duduk di 'table for 2'

Kazaztan Team said...Reply To This Comment

suka...

shahrazali said...Reply To This Comment

what become memories, remains memories forever...

ntah btol ke tidak speaking tu...hahaha...kita mmg tak kan sesekali lupakan memori kn...tp kita boleh pilih untuk tak memikirkannnya....

Päk Läng said...Reply To This Comment

kadang-kadang pilihan tidak terletak di tangan kita secara total dan kita juga tidak mampu menipu hati. walaubagaimanapun, kita masih mampu menjadi sang pemimpi

Noraim said...Reply To This Comment

pilih la memori yg ceria, yg gembira saje. jgn pilih memori yg menduka citakan.

#org ganu ke? bila miss komen mcm ade slang ganu je.

teha said...Reply To This Comment

buang yg keruh , ambk yg jernih . eh ? hahaha !

Dezee said...Reply To This Comment

Cuba pandang kat meja yang tidak jauh dari situ..mungkin dia yang juga keseorangan itu jodoh terbaik kamu..

Time will heals..dezee dah alami. :)

tirahzairi said...Reply To This Comment

sweet memories become bad memories when our heart cannot accept the truth...:(

ps: jom join GA tirah

ghost writer said...Reply To This Comment

ajak aku. sekurang2nya tak lah terlalu suram.

Edy Fee said...Reply To This Comment

be strong enough to face the truth

the malay male said...Reply To This Comment

Table for two, not for one

syiela said...Reply To This Comment

yang pahit itu la paling susah nak hilangkan dari ingatan

Wak Gelas™ said...Reply To This Comment

kannns..

SaddLone said...Reply To This Comment

hmm sakit. :(

Ain Norainsyah said...Reply To This Comment

Apa yang mahal pada suatu hubungan, hanyalah kenangan... :)

Macy Humaira said...Reply To This Comment

apa yang perit ialah, memori terlalu indah tetapi manusia mudah berubah.

Azham Vsvc said...Reply To This Comment

wah...berbasa-basi heheh!

M Fizan said...Reply To This Comment

sabor jer lar. huhu. be strong. we meet wrong person to prepare for the right one :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...Reply To This Comment

yg pahit tu lah selalu kita ingat. haizzzzzzzzzzzz

Sigaret Perisa Kafein said...Reply To This Comment

sayangnya, ia bukannya ala carte. ianya pakej. hehe!

-AsaSiaga-

iKhRam said...Reply To This Comment

bertemulah dgn kbnaran, biapun pahit

sekurang2nya hati akn bertemu puas

TiranaAduka said...Reply To This Comment

sabar itu separuh dari iman.