Friday, August 31, 2012

Gelandangan Masa



maafkan aku sunyi tanpa kata
aku pasti akan kembali
bukan masa itu tidak cukup
bahkan  Ia lebih
namun makin banyak sumbu acara lain aku cucuh-cucuh

aku rindu semua penulisan kamu-kamu

nanti aku datang bertandang lagi
pastikan kamu siap dulang berisi kudapan
menanti aku datang sengih , tumpang tidur ,
di ruang legar kamu-kamu pula


*katakan saja semua  ini sebuah janji
pasti akan aku tepati . heh …

31 apprezzamento ♧:

Fel said...Reply To This Comment

Aku rindu kau. Jangan nak busy sangat. Cepat kembali.

conundrum said...Reply To This Comment

jangan bz sangat laaa~ XD

adam said...Reply To This Comment

*preng prenggg*

Ketepi! Ketepi!

Aku nak lalu nih.

ஜ miss klanika ஜ said...Reply To This Comment

adam,fel,conudrum , rinduuuuu weiiiii !
jangan lupa aku tau . beri aku masa . haaa gituuuuu.

adam hari tu aku mimpi kamu . keh3.

LelakiSemalam said...Reply To This Comment

aku ntah tak tahu...:)

boni kacak said...Reply To This Comment

akan ku hidangkan kamu dengan dulang berisi kudapan itu nanti..hehehe

Jiwa Perempuan Gila said...Reply To This Comment

rindu kau siot ..
Good Luck okeyyyy :)

Fel said...Reply To This Comment

Tak lupa wei. Jangan risau.

Sarah Mohd Saleh said...Reply To This Comment

atototo..take careee weyhh.jgn lpe dtg ke blog aku...hihihi

the malay male said...Reply To This Comment

welkam back

Botak said...Reply To This Comment

dulang berisi hati nyamuk sudah terhidang., moh ler bertandang..

eyjalukman said...Reply To This Comment

haa tulaa ,lama betul menghilang kan . busy beraya + wt persiapan msok u eh ? hee :)

SaddLone said...Reply To This Comment

mari..mari masuk..buangkan yg tak penting tu ..ramai menanti kmu, jum minum teh o ais ! hehe

Cik Panda said...Reply To This Comment

Semua menyibukkan diri, tiada masa lagi menulis. Kan?
Pembaca itu ada, pasti :))

adam said...Reply To This Comment

Haha. Kemain siap mimpi saya bagai. Ini mesti benda tak elok pasal saya nih. Haha.

Nissa Jefry said...Reply To This Comment

cepat sikit kembalinya . aku rindu penulisan kau :))

Nissa Jefry said...Reply To This Comment

cepat sikit kembalinya . aku rindu penulisan kau :))

Headmaster said...Reply To This Comment

gua nak reply bahasa indonesia ke malaysia ni keliru. entri macam edisi sinetron

Cikli said...Reply To This Comment

Sumbu sumbu yg dicucuh pastinya bernyala jika tak kena ayer hujan.

LadyBird said...Reply To This Comment

salam... cepat2 update yg baru yer~

syafiqakarim said...Reply To This Comment

kapan-kapan saja bole kembali

xazuraxabux said...Reply To This Comment

nak pergi bertapa yek. hati-hati dijalanraya dan selamat hari raya..

ghost writer said...Reply To This Comment

hantu jembalang hantu air
pergi bertandang raya belum berakhir

.FH. said...Reply To This Comment

cepat lah kembali miss klanika :D

Bidadari Syurga said...Reply To This Comment

amboi... bahasa kamu sangat bagus. boleh tulis kisah pendek?

Syf serabai. said...Reply To This Comment

tak apa. urus segala dahulu.cheers!

Edy Fee said...Reply To This Comment

masing2 busy skrg kan.

Novelgurl said...Reply To This Comment

k..t sy jamu dgn kudapan..heheh..

ghost writer said...Reply To This Comment

Miss Klanika , send email ke biskut.assassin@gmail.com. zine ni hanya jual melalui online dan kat event2 yg diadakan sekitar KL, shah alam dan mugkn akan ada di JB.

Bitt (double IS) said...Reply To This Comment

busy jugak kesihatan kena jaga dong :)

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

stylo je kucing ..hihi