Friday, July 13, 2012

In Persona #2


12/7/2012 , 10.27 malam
Baru sampai rumah. Nak tido dah tak boleh .Gelisah . resah . esok orang nak masuk meminang. Ouh ya . Aku baru beli sebuah buku indie ni. Tulisan orang-orang kita jugak . Ingat nak baca bagi kurang sikit debor  hati . Baca punya baca , urghhh.ni yang aku kurang gemor ni . Bukan calang-calang orang penulisnya , ilmu di dada sangat tinggi , femes lagi , tapi sayang , si polan ni masih menghukum orang melalui pemakaian .Kalau mula aku nak beli buku ni , aku pun menghukum awok melalui kulit buku ni cemana gamak rasanya ye ?   Aku geleng kepala . tak mengapa , teruskan pembacaan .

13/7/2012 , 11 pagi
Mual rasanya . Tido pun tak lena. Baca buku tu sampai habis , jelas skali aku kuciwa . Beliau penulis kegemaran aku tetapi ..ahhhhh . .Tengok jam . Gagahkan diri bukak lappy . Masuk pautan laman web ni . Time ni jugak system nak jammed . lahaiii . . . aku malas nak buat entry hentam system dah  .Cuba berulang kali memasukkan number i/c  dan . . . .senyum .mata mulai panas.
Syukur Tuhan , Kau Maha Mendengar. Bacelor ekonomi ! awal September nanti.

hai Serdang !

43 apprezzamento ♧:

adam said...Reply To This Comment

Saya tak mahu semangat2 lagi dah. haha.

Apa lagi jual buku tu di toko-toko buku berhampiran anda.

oh lagi 1.

*ehhurmmm*

Mengumumkan..

*drum roll*

saya dah ada blog sendiri. haha.
ow yeah!

*badum tsss*

are_lin@yu said...Reply To This Comment

jomlah,jemput join segmen ayu ;-)

ஜ miss klanika ஜ said...Reply To This Comment

woohoo. nk kena terjah ah blog si Adam ni. hehe .

ayu , nanti terbongkar pulop sy blogger dr mana . kui3.

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

dpt masuk u ke?huhu. tahniah =)

Akma said...Reply To This Comment

slalu gak tak bleh tido...pelan2 bangun cari mak...kikikikikiki...tp xbleh buat slalu la...abah marah....

eyjalukman said...Reply To This Comment

congrates :) wahhh . nnt buat entry jgk . haha

Yodd said...Reply To This Comment

UPM?

ஜ miss klanika ஜ said...Reply To This Comment

takde ke makwe-pakwe serdang nk dtg respons kat sini. keh3 .

Sarah Mohd Saleh said...Reply To This Comment

result upu leteww.tahniahhhh.jd akar ekonomiler nanti ;D

LidiaSuraya said...Reply To This Comment

congrat rerajin belajar yer... :)

Bitt (doubleIS) said...Reply To This Comment

congratulations! :)

KY said...Reply To This Comment

KY kalau baca buku cepat beno mata nak tutup hehehee....

apa2 pun tahniah

Azham Vsvc said...Reply To This Comment

Wah...nak masuk UPM ke September ni? good luck weyh hehehehe!

Hansyirah Takezur said...Reply To This Comment

ohh k.. kau lebih kurang sebaya ngan aku ke? tahniah beb!

all the best. :D

the malay male said...Reply To This Comment

apa tajuk buku tu?

Mr.Clive said...Reply To This Comment

hohoh economist ni!!!ekekekek

ஜ miss klanika ஜ said...Reply To This Comment

@the malay male dirahsiakan . tp 1 of keluaran lejenpress.

eyjalukman said...Reply To This Comment

alaaa , bru nak geng kn . skali jauh plak tercampak . haha tkpe , geng dlm blog, orait ? :) da lma2 bru nk tnye , umo bpa? hee

Nong Andy said...Reply To This Comment

kalau gitu tahniah la di ucapkan..

Boni JLL3 said...Reply To This Comment

kenapa ye kecewa dengan penulis buku tu??

JR said...Reply To This Comment

Congrat & welcome to UPM...Hmmm..tapi apa buku yg dibaca tu, bukan buku pasal kawen kan??

syAzAnA said...Reply To This Comment

Tahniahhhhhhh! Alhamdullilah.


tajuk buku tu apa? ce cita sikit. :)

Kazen said...Reply To This Comment

sy suke beli buku tp nk mnghabiskannya tu mmg sukar :p

Blog Orang Gila said...Reply To This Comment

waah . congrate ^^,

Ratu Lissa said...Reply To This Comment

kdg2 walaupun penulis tu favorite kita , tak semua buku dia boleh beli hati kita kan.. huhu.. buat entry hentam pun ramai org jugak pembaca.. hehe.. btw tahniah ye sis :)

Telor Power said...Reply To This Comment

Tahniah ye....

tirahzairi said...Reply To This Comment

tahniah...

faizal mohd said...Reply To This Comment

UPM Serdang ke? Bacelor Ekonomi? TAHNIAH!! Terbaekla!

selamat datang ke fakulti ekonomi dan pengurusan.

adam said...Reply To This Comment

@miss klanika

Dah. Boleh pergi main jauh2 kat blog Faryn tuh. Haha

si kiut lavender said...Reply To This Comment

wah..tahniah2...

semoga berjaya di bumi serdang..:)

9n0L4 said...Reply To This Comment

tahniah. slmt belajar ekonomi. ;)

cendol said...Reply To This Comment

congrats!!all the best!

karenontheshore said...Reply To This Comment

congratulation.. n gud luck!! ;]

Rizal Sadiman said...Reply To This Comment

yup..im upm student..twinning program to be precise because my main campus is in KL. international languages campus.
cant wait to meet u then :)

Noraim said...Reply To This Comment

tahniah! masuk skali la kita nnti.

tp sy uni lain :)

Mr.Clive said...Reply To This Comment

menghilang ke Rome ke ni?heheh :P

Wanieys said...Reply To This Comment

wah tahniah yer :)

Uchi kay-f @hmad said...Reply To This Comment

rasenya sya xdpt ape maksudh isi entry ni...huhuhu

eh awk,slmt menyambut ramadhan..

keep on bloging okeh........

misluvcoklat said...Reply To This Comment

UPM kah ?
congrats babe ! =)

nadira shahid said...Reply To This Comment

UPM?
tahniah junior :)
rindu upm.
kirim salam pada semua pepohon rimbun di sana.

dee said...Reply To This Comment

UPM?

jom lepak! hahaha

SP (spudinpunya) said...Reply To This Comment

haha..lawak jugak ko ni

Hanis Razali said...Reply To This Comment

wah budak ekonomi.tahniah!